Hotelmanager Tim Schimmel in volgende ronde F&B Professional of the year

BERGEN OP ZOOM – Op 15 december meldden we dat Duty Manager Tim Schimmel, werkzaam bij Hotel De Draak, was genomineerd voor titel F&B Professional of the year. Inmiddels is hij door de stemronde heen en één van de drie overgebleven kandidaten voor die prestigieuze titel.

Op 13 januari werd bekend gemaakt dat hij hoorde bij de drie kandidaten die voldoende stemmen ontvingen om door te mogen naar de definitieve verkiezing. Dat werd bekend gemaakt op de Horecava in de Amsterdamse RAI door René Giel, de voorzitter van de Association of Food & Beverage Management.

Tim moet het op 22 januari zien te winnen van zijn oud-leraar Eric Andersen (NHTV) en een voormalige NHTV studiegenoot, Bram Brekelmans (Gustafson). Op deze dag zullen presenteren de finalisten zich voor een kritische jury. Die let vooral op ondernemerschap, gedrevenheid, creativiteit/innovatie, aantoonbare successen, passie en ambassadeurschap voor het vak. Tim dankt iedereen die op hem gestemd heeft. zonder hen was hij natuurlijk niet in de top 3 beland.