Huub Hangop opent Santarun 2018

BERGEN OP ZOOM – Dit jaar eens geen bekende sporter bij de opening van de Bourgondische Santarun maar een artiest die er voor gaat zorgen dat de feestelijke stemming er meteen goed in zit. Het is de vijfde editie van het vrolijke spektakel en dat moet gevierd worden!

De organisatie van de Santarun is verheugd met de komst van de entertainer. Voorzitter Joris Volker: "Het past in de lijn die we hebben uitgezet voor ons eerste jubileum. We beginnen die dag direct met het vieren van dat eerste lustrum." Huub Hangop, zanger en entertainer, trekt langs zalen en tenten met zijn feesthits in een super vrolijke feestshow met uiteraard maar één doel: de zaal op z’n kop!  En altijd met een toegift, want daar smeekt het publiek bijna om. Veel mensen kennen Huub Hangop het beste vande single: 'Ik Wil Ook Zo’n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant', waarmee hij een hit scoorde.

Dubbeldik feest

Na de vrolijke opening met warming up en het startschot met wethouder Patrick van der Velden, is het tijd voor de iets gewijzigde route en die wordt traditiegetrouw weer opgevolgd door een afsluitende feestavond in après-ski sferen. Vanzelfsprekend krijgt ook die dit jaar een extra feestelijke invulling met de party-band Helemaal Top en DJ Alex. Voorzitter Volker heeft er erg veel zin in, laat hij weten.

Aanmelden voor de Bourgondische Santarun: www.santarunbergenopzoom.nl