Inschrijven optochten Altere

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

HALSTEREN ‐ Laot oe verROOVERE! Onder dit motto arriveert op zaterdag 2 maart 2019 de Alterse leutvorst Prins Ambrosio IX, samen met zijn Nar, aan het Burg. Mastboomplein. Aangevoerd door de LaForce rijdt de Prins samen met de Spinooltjes dan in optocht naar het ’t Leut’ol De Wittenhorst, voor de kindercarnaval met het toneelstukje en de prijsuitreiking van de Kinderoptocht.

Spinooltjes tot en met 12 jaar kunnen zich nog tot 27 februari 2019 aanmelden voor deelname aan de
kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen. Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website van de Stichting Alterse Carnaval: www.stichtingaltersecarnaval.nl Telefonische informatie is te krijgen via 0164‐244470.

Alterse Braobanse Wal Optocht

Op zondag 3 maart 2019 zal door de straten weer de Alterse Braobanse Wal Optocht rijden. Die wordt opgesteld in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en trekt vervolgens vanaf 14.11 uur via de bekende route door de straten van Altere. Deze leut stoet bestaat weer uit twee delen: de reclameoptocht, waarbij belangstellenden op een leutige manier reclame kunnen maken voor hun bedrijf, en de deelnemers aan De Vastelaoved optocht.

Bouwclubs, dweilbands, loopgroepen, paren, enkelingen, iedereen van de Brabantse Wal die willen deelnemen aan de Alterse Braobanse Wal Optocht op zondag 3 maart 2019, kunnen zich opgeven bij de commissie optocht van de Stichting Alterse Carnaval, op zaterdag 9 februari 2019 tussen 16.00 en 17.00 uur in Café De Beek te Halsteren. Inschrijven voor zowel de intocht, reclameoptocht en de optocht is ook mogelijk via www.stichtingaltersecarnaval.nl.