Inschrijven voor ‘t Gròòt Berregs Diktee

BERGEN OP ZOOM – Op woensdag 8 februari organiseert Dialectgenootschap de Berregse Kamer voor de 23e keer ’t Gròòt Berregs Diktee. Het thema van dit jaar: O jee, da val nie mee!

Wie hier aan mee wil doen kan zich inschrijven. Dat is nodig, want er kunnen maximaal 100 mensen meeschrijven. De Berregse Kamer merkt dat het Berregs Diktee leeft in de stad, want de presentielijst stroomt snel vol! Wethouder Kammeijer komt meeschrijven namens het college van burgemeester en wethouders. Ook leutvorst Prins Nilles III zal zijn opwachting maken.

Voor de winnaar van de schrijfwedstrijd en voor de winnaars van het diktee staan weer prachtige prijzen klaar, beschikbaar gesteld door kunstenaressen uit de Gemeente Bergen op Zoom; Corrie Hagenaars, Floor de Groot, Paula Withagen en Marianne Gabriels. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het vaste gelegenheidsorkest, dit jaar onder de bezielende naam ‘Bloed, zwéét en trane’. Het belooft weer een ‘leutege, Berregse n’avend’ te worden, meldt de organisatie; die bol staat van ‘diejelekt’.

t Gròòt Berregs Diktee, woensdag 8 februari, Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18.

Aanvang 20:00uur, zaal open vanaf 19:30uur.

Aanmelden via info@deberregsekamer.nl of 0164 254702.