Inschrijving voor de optochten in Altere geopend

Ons Verhaol is Magistraol!, onder dit motto zal op zaterdag 18 februari 2023 de Alterse leutvorst Prins Ambrosio X om 14:11 uur arriveren, samen met zijn Nar, op het plein bij Vogelenzang te Halsteren.

Aangevoerd door de LaForce zal de Prins samen met de Spinooltjes dan in optocht rijden naar het ’t Leuthol “De Wittenhorst”. Hier zal de kindercarnaval met het toneelstukje en de prijsuitreiking van de Kinderoptocht plaats vinden.

Inschrijven optochten

Spinooltjes t/m 12 jaar kunnen zich t/m 16 februari 2023 aanmelden voor deelname aan de
kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen. Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website van de Stichting Alterse Carnaval. Telefonische informatie is ook mogelijk via
tel 0164‐244470.

Op zondag 19 februari 2023 zal door de straten weer de Braobanse Wal Optocht rijden. De optocht zal opgesteld worden in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en vervolgens via de bekende route door de straten van Halsteren trekken. De optocht vertrekt om 14:11 uur.

Deze leut stoet bestaat weer uit twee delen: ‘De reclameoptocht’, waarbij belangstellenden op een leutige manier reclame kunnen maken voor hun bedrijf. Na de reclameoptocht volgen de deelnemers aan de ‘Braobanse Wal Optocht’. Bouwclubs, dweilbands, loopgroepen, paren, enkelingen, iedereen van de Brabantse Wal is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Braobanse Wal Optocht. Inschrijven bij de commissie optocht van de Stichting Alterse Carnaval is mogelijk op vrijdag 27 januari 2023 tussen 19.00 en 20.00 uur in Restaurant 1633 Eten & Drinken te Halsteren.

Inschrijven voor zowel de kinderoptocht, reclameoptocht en de Braobanse Wal Optocht is
ook mogelijk via www.stichtingaltersecarnaval.nl.