Jonge dronken Halsternaar vastgezet wegens verdenking van mishandeling

HALSTEREN – Politiemensen hebben in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 september rond 02.10 uur op de Tholenseweg een 19-jarige Halsternaar aangehouden op verdenking van mishandeling en rijden onder invloed.

De agenten waren onderweg naar het Tractorpulling evenementen van KPJ Halsteren, nadat ze een melding kregen dat een man zich vervelend had gedragen op het terrein en een andere man had mishandeld. De verdachte was daarna op een bromfiets weggereden.

Aangifte

Onderweg kwamen de agenten een jongeman tegen die voldeed aan het opgegeven signalement en ze hielden hem staande. De verdachte, een 19-jarige man uit Halsteren, bleek onder invloed van alcohol te zijn. De blaastest wees 335 ug/l uit en hij moest mee naar het bureau. Daar bleek dat er inmiddels aangifte van mishandeling tegen hem was gedaan wegens mishandeling van een 23-jarige man uit Halsteren. De politie heeft de zaak in onderzoek. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht. Hier kon hij nuchter worden voor het verhoor daarna.

Bron: Politie.nl