Jongens beroven vrouw (67) van tas

BERGEN OP ZOOM / OSSENDRECHT – Woensdagavond is een 67-jarige vrouw van haar tas beroofd door twee jongens. Dat gebeurde rond elf uur bij haar auto aan de Pater Dehonlaan. De jongens vroegen haar naar de weg en pakten haar vervolgens de tas af. Daarna gingen zij er vandoor in de richting van de Pater Kusterstraat. De politie onderzoekt of er verband is met een ander voorval, eerder die avond in Ossendrecht. Daar hebben twee jongens rond half tien een motorrijder overvallen en mishandeld, echter zonder buit.

De motorrijder reed om half tien op de Nieuweweg in Ossendrecht. Twee jongens stonden bij een fiets waar de ketting af lag, zij wenkten de motorrijder. De jongens duwden de motorrijder waardoor hij op de grond viel die daarna werd gestompt en getrapt. De jongens probeerden meerdere keren zijn rugtas af te pakken. Dit lukte niet. De jongens gaven het op en gingen er vandoor zonder buit.

Getuigen gezocht

Mensen die getuige waren van een van deze twee berovingen, of iets verdacht hebben gezien, worden door de politie verzocht contact op te nemen via telefoon 0900-8844. Anoniem reageren kan via 0800-7000.

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant