Kantoren Rabobank extra open op vrijdagavond 4 oktober

INGEZONDEN MEDEDELING

BRABANTSE WAL – Rabobank Zuidwest-Brabant laat weten dat haar kantoren in Bergen op Zoom en Roosendaal op vrijdagavond 4 oktober – voorafgaand aan de Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober – voor een kosteloos oriëntatiegesprek geopend zijn tussen 17:00 en 21:00 uur. Ideaal voor wie een droomhuis op oog heeft en wil weten hoeveel hiervoor kan worden geleend.

Tijdens de Open Huizen Dag stellen deelnemende huiseigenaren de woning die ze te koop hebben staan open voor belangstellenden. De dag is heel handig voor een vrijblijvend bezoek aan meerdere huizen en maakt een snelle vergelijking mogelijk.

Kantoren Bergen op Zoom en Roosendaal geopend

Voor wie wil weten hoeveel er kan worden geleend voor de aankoop van een huis is voorafgaand een bezoek aan de Rabobank kantoren van Bergen op Zoom of Roosendaal een gemakkelijke stap. Deskundige adviseurs kunnen dan tijdens het kosteloze oriëntatiegesprek aangeven wat de mogelijkheden zijn.

Locaties:

  • Rabobank, Jacob Obrechtlaan 1 in Bergen op Zoom
  • Rabobank, Laan van Limburg 2 in Roosendaal

Wekelijks inloopspreekuur

Komt a.s. vrijdag niet uit? Iedere dinsdagavond kun je van 17.00 uur tot 20.00 uur op het kantoor in Roosendaal of Bergen op Zoom terecht. Je kunt ook een persoonlijke afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek maken door te bellen naar: 088 72 26 600.