Herdenkingscomité zoekt ‘oppas’ voor 60 Canadese soldaten

INGEZONDEN MEDEDELING, bewerkt door de redactie. (Foto: RSG 't Rijks)

BERGEN OP ZOOM – In verband met de aankomende bevrijdingsactiviteiten verblijven in totaal 90 Canadese soldaten van 21 tot en met 31 oktober in Bergen op Zoom. Ongeveer 60 van hen verblijven in een van de sportzalen van RSG ’t Rijks aan de Rijtuigweg. Daarvoor wordt gezocht naar een aantal (qua tijd en instelling) flexibele gastvrouwen en gastheren die in die periode op momenten dat ze daar aankomen / c.q. vertrekken, in de sportzaal aanwezig kunnen zijn.

Belangstelling voor deze vrijwillige inzet? Maak dat via mail kenbaar aan: p.versijp@bergenopzoom.nl Er wordt dan nader contact met u gezocht.

Nog vrije tribuneplaatsen bij de start van het defilé op 26 oktober

Er is erg veel belangstelling voor de tribuneplaatsen die er zijn om het bevrijdingsdefilé van zaterdag 26 oktober op je gemak te aanschouwen. Direct na de start vanaf de Gedempte Haven gaat de stoet om half vier door de Rijkebuurtstraat en gaat dan linksaf de Westersingel op. Op die plaats komt bij de Gevangenpoort een tribune te staan waar je het schouwspel als een VIP kunt volgen.

Niet alleen heb je daar als het ware een ereplaats; alle voorbijtrekkende deelnemers worden daar aangekondigd door een speaker en wel in de persoon van Rieny Hagenaars. Rieny heeft daar veel ervaring mee. Hij was vele jaren speaker bij de Roparun en is dat ook nog met Vastenavend. Zitplaats, beeld én geluid verzekerd dus op die plek!

  • Voor maar een tientje kun je je plaats reserveren bij het VVV / Cultuurbalie aan de Steenbergsestraat. Ga dat gauw nog even regelen!!