Koeken en tulpen voor de vitale beroepen: een steuntje in de rug van politicus Julien Voets

Julien (links op de foto) met een stapel hartige koeken. Deze leverde hij eind vorige week persoonlijk af bij de redactie. (Tekst: Han Verbeem)

BERGEN OP ZOOM – Een verrassing bij de redactie van KijkopBergenopZoom.nl! Een aantal dagen geleden kwam de Bergse gemeenteraadspoliticus Julien Voets langs, met een stapel hartige koeken. De traktatie was bedoeld als steun voor het vele extra werk dat journalisten hebben door de coronacrisis. Ook andere redacties van Bergse media hebben een attentie ontvangen, zoals streekomroep ZuidWest en de huis-aan-huisblad de Bergse Bode.

Het is de tweede actie in korte tijd, als ruggensteun voor de beoefenaars van de zogeheten vitale beroepen tijdens de coronacrisis. Eerder leverde Julien tulpen af bij verzorgingshuizen. Julien Voets is duoraadslid bij Lijst Linssen, maar hij benadrukt dat zijn acties géén partijpolitieke achtergrond hebben. Het is zijn persoonlijke initiatief om als betrokken politicus op deze manier een steentje bij te dragen in deze crisisperiode.

Wat een verrassing! Vrijdag aan het begin van de avond bracht politicus en columnist Julien Voets een pak koeken bij de redactie van KijkopBergenopZoom.nl! Ook andere Bergse media kunnen van Julien een soortgelijke traktatie tegemoet zien, als attentie vanwege de berichtgeving over Corona! Dank je wel, Julien!

Geplaatst door KijkopBergenopZoom.nl op Vrijdag 24 april 2020