Man aangehouden voor mishandeling ex en haar moeder

BERGEN OP ZOOM – Een inwoner van Bergen op Zoom is woensdagmiddag aangehouden. Hij had zijn ex en haar moeder mishandeld. Zijn ex-partner kwam hem zelf aangeven.

Op woensdag 7 december 2016 meldde zich om 13.35 uur een vrouw op het politiebureau. Ze verklaarde slachtoffer te zijn van een mishandeling door haar ex-vriend. Ook zou hij haar moeder mishandeld hebben. Dat alles had eerder die middag plaatsgevonden op de Borgvlietsedreef.

Ondanks afspraken om geen contact meer te hebben, kwam de man toch naar het ouderlijk huis van het slachtoffer. Hij wilde daar spullen achter laten. Het slachtoffer en haar moeder gingen naar buiten en spraken de 47-jarige man aan maar dat liep uit de hand. Hij sloeg en schopte zijn voormalige schoonmoeder. Toen zijn ex er tussen sprong kreeg zij de volle lading, aldus haar aangifte. De vrouwen vluchtten naar binnen en de verdachte ging weg. 

Aanhouding

Een surveillance-eenheid werd na de aangifte direct op pad gestuurd om de verdachte aan te houden. Hij is in zijn woning aangehouden. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld.