Man beroofd aan Rijtuigweg: politie zoekt vissend duo

De politie is op zoek naar de twee getuigen die de dader hebben gezien. Het tweetal was op dat moment aan het vissen bij de Noordzijde Haven (hier op archieffoto). Bron: Politieteam Bergen op Zoom / Facebook

BERGEN OP ZOOM – Gisterenavond is tussen half negen en uur is een man aan de Rijtuigweg beroofd van zijn portemonnee, zo meldt Politieteam Bergen op Zoom via de social media. Het slachtoffer is nog achter de dader aangerend maar hij verloor hem helaas uit het oog. Aan het Molenpad werd niet veel later een 22-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden als verdachte. De politie is nu nog op zoek naar twee getuigen.

"Het slachtoffer heeft na de korte achtervolging gesproken met twee jongemannen, die op dat moment aan het vissen waren aan de Noordzijde Haven", meldt het politieteam op Facebook. "Eén van deze jongens was brildragend en zij waren daar met klein model auto waarvan de kofferbak open stond." Deze twee vissers zouden de dader gezien hebben en de politie wil graag met het tweetal in contact komen.

In dit verband doet Politieteam Bergen op Zoom een oproep: "Herken jij jezelf in het geschetste profiel of ken jij toevallig de jongens die daar mogelijk regelmatig aan het vissen zijn neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons via 0900-8844."