Meerdere boetes uitgedeeld aan weggebruikers door studenten politie

BERGEN OP ZOOM – In het kader van hun opleiding hielden politiestudenten gisteren op twee locaties verkeerscontroles, in samenwerking met Bergse boa's. De controle was vooral gericht op de technische staat van de voertuigen.

Verschillende bestuurders kregen bekeuringen, onder meer voor het niet dragen van een autogordel, het vasthouden van een mobiele telefoon of de overschrijding van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid betrof 95 kilometer per uur, op een plaats waar 60 is toegestaan. Ook werd een bestuurder van een bromfiets staande gehouden vanwege rijden zonder rijbewijs. Deze mag zijn straf ondergaan bij Bureau Halt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In het kader van de opleiding hielden onze studenten gisteren ism een #boa #gemeente #bergenopzoom een verkeerscontrole op 2 locaties in Bergen op Zoom. De controle was vooral gericht op de technische staat van de voertuigen. Verschillende bekeuringen werden er geschreven voor oa niet dragen autogordel, het vasthouden van een mobiele telefoon en overschrijding maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid betrof 95 km/u daar waar 60 is toegestaan. Ook werd een bestuurder van een bromfiets staande gehouden ivm rijden zonder rijbewijs. Deze mag zijn straf ondergaan bij #HALT. #verkeerscontrole #veiligheid #bekeuring #aspiranten #instacop #instapolitie #PolitieteamBergenopZoom #PolBoZ ^DM

Een bericht gedeeld door Politieteam Bergen op Zoom (@politie_team_bergen_op_zoom) op