Moeizame zoektocht MOC’17 naar trainer voor jeugdselectie team.

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Het nieuwe voetbalseizoen is al weer een paar weken onderweg maar nog steeds is MOC’17, de grootste voetbalclub uit Bergen op Zoom, op zoek naar een trainer voor één van haar jeugdselectieteams: JO17-2.

Inmiddels zijn al meer dan 20 kandidaten geïnterviewd voor de functie maar helaas nog zonder positief resultaat. De Technische Jeugdcommissie zoekt naar een persoon die goed bij de groep en het complete begeleidingsteam van de JO17 selectie past. Deze hechte groep spelers barst van de voetbalkwaliteiten en heeft behoefte aan een trainer die hen verder kan laten ontwikkelen. Ze zijn niet voor niets ingedeeld in de hoofdklasse en vormen het tweede team achter de JO17-1, welke dit seizoen zelfs op (4e) divisieniveau uitkomt.

  • Geïnteresseerden vinden  de vacature op de website van MOC’17 en kunnen zich daar melden.
  • Direct mailen kan ook: tcjeugd@moc17.nl
  • Telefonisch contact met de Technische Commissie Jeugd: 06-28025105 / 06-40771355.
 
MOC’17 is de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en profileert zichzelf als een ‘Familieclub met ambities!’ De vereniging heeft meer dan 1000 leden met ruim 70 teams, waaronder ook G-voetballers, dames en meisjes en zelfs ‘Smurfen’: de hele kleintjes. De doelstelling van s.v.M.O.C. ’17: “In een gezellige ambiance met eigen jeugd sportief zo hoog mogelijk presteren.”

Afbeelding: Andy03 / Pixabay