Onderzoek politie leidt naar wapens en geld

DEN BOMMEL / BERGEN OP ZOOM / SINT-MAARTENSDIJK – In december 2018 werd in Den Bommel een grote hennepkwekerij aangetroffen en geruimd. Het onderzoek dat daar op volgde leidde dinsdagmorgen naar invallen en aanhoudingen. Er werden onder meer geld en wapens gevonden.

Nadat de hennepkwekerij in Den Bommel (een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland) was geruimd werd een uitgebreid onderzoek ingesteld. Dat resulteerde dinsdag in doorzoekingen van woningen en aanhoudingen in Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk. Drie mannen en een vrouw werden aangehouden, in de leeftijd van 52 tot 64 jaar. Twee van de vier verdachten zijn ingesloten en de andere twee werden heengezonden. Zij blijven wel verdachten.

Wapens

Bij de doorzoekingen werden verschillende wapens aangetroffen, zoals twee vuurwapens, zes stroomstootwapens en drie busjes pepperspray. Ook vond de politie bijna € 25.000 aan contant geld, een aantal zeer dure horloges en 17 kilo henneptoppen. Dit alles werd uiteraard in beslag genomen.

Bron: Politie.nl