Ook Bergenaar aangehouden voor auto-inbraken Krabbendijke

KRABBENDIJKE / THOLEN / BERGEN OP ZOOM – De politie arresteerde in de nacht van donderdag op vrijdag te Krabbendijke drie mannen, op verdenking van auto-inbraken. Eén van hen is een inwoner van Bergen op Zoom.

De aanhouding vond plaats rond 01.30 uur op de Kerkpolder, een straat midden in het Zeeuwse dorp. De politie ontving een melding dat drie mannen een voertuig openbraken, met een dusdanig goed signalement dat agenten al snel drie verdachten konden aanhouden. Het gaat om twee mannen (beide 21 jaar) uit Tholen en één man uit Bergen op Zoom (20). De politiehond doorzocht de omgeving op achtergelaten goederen, maar mogelijk is er tussen ontdekking en aanhouding elders nog iets weggegooid. Onderzoek in de omgeving leverde in ieder geval drie opengebroken voertuigen op.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van deze inbraken (of andere inbraken in dezelfde nacht), maar ook naar slachtoffers waarbij in de auto is ingebroken. En naar mensen die goederen hebben gevonden welke mogelijk weggegooid zijn (breekvoorwerpen of buit). Hen wordt gevraagd te bellen naar telefoonnummer 0900-8844 en het dossiernummer 2019019697 te vermelden.

Bron: Politie.nl