Ook Bergse (33) aangehouden wegens moord in Ossendrecht

OSSENDRECHT / NIJMEGEN / BERGEN OP ZOOM – De politie heeft gisteren en vandaag in totaal drie mensen aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood op 16 februari 2016 van een bewoner aan de Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht.

De 37-jarige man werd destijds 's nachts rond half twee door agenten dood in zijn woning in Ossendrecht gevonden. Hij bleek doodgeschoten. Ook werd een hennepkwekerij in het huis aangetroffen. Op de zaak werd een grootschalig opsporingsteam gezet. Het (deels digitale) buurtonderzoek en het uitgebreide rechercheonderzoek leidde na veel speuren naar een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Ze werd dinsdagmorgen in haar woning aangehouden.

Ook aanhoudingen in Nijmegen

Woensdagmorgen werden in Nijmegen twee inwoners van 33 en 36 jaar aangehouden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van het drietal en heeft ze voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten. De Bergse is de afgelopen dagen verhoord en wordt donderdag voor de Rechter-Commissaris geleid. Ook de Nijmegenaren worden in West-Brabant verhoord. Getuigen zagen na het schietincident destijds ongeveer acht mensen bij de woning wegrennen. De politie sluit daarom niet uit dat nog meer mensen zullen worden aangehouden.

Bron: Politie.nl