Opnames Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, in ’t Zwijnshoofd

BERGEN OP ZOOM – Café 't Zwijnshoofd was weer eens het decor voor tv-opnamen. Deze keer omdat Mr. Frank Visser zich hier kwam buigen over een conflict, daarbij geassisteerd door Viktor Brand. Het wordt vast een interessante aflevering, de opnames en planning liepen in ieder geval enorm uit.

Vorig jaar werd bekend dat Mr. Frank Visser een switch ging maken van de NCRV naar SBS6. Op dit moment worden de opnamen voor zijn nieuwe programma overal in Nederland gemaakt. Wanneer de afleveringen precies te zien zullen zijn, is nog niet duidelijk. De regisseur had het over het voorjaar, de crewleden over wellicht al in maart.

In ieder geval was café 't Zwijnshoofd volledig omgebouwd tot tijdelijke tv-studio voor één dag. De rechter en Viktor Brand waren, met hun techneuten en het productieteam, al vanaf 's morgens acht uur voor opnamen in de stad. Het leidde tot een hoorzitting die werd opgenomen in het café aan de Moeregrebstraat. De spanning was op sommige gezichten zichtbaar, temeer omdat in de nieuwe formule dezelfde avond nog een uitspraak volgt. Wie wil weten wat er werd besproken en hoe Mr. Visser oordeelt zal moeten wachten tot de uitzending. Houd de link van de website in de gaten, vroeg of laat staat hier vast wanneer deze aflevering te zien is.

Meer foto's zien van de opnames? Klik op deze link.

Tekst en foto: Hans-Jorg van Broekhoven