Pak je agenda erbij voor het nieuwe theaterseizoen van De Maagd

Theater De Maagd presenteert in het theaterseizoen 2023-2024 meer dan 125 voorstellingen. De kaartverkoop start op woensdag 24 mei om 10:00 uur zowel online als fysiek in Theater De Maagd.

Met avontuurlijke voorstellingen, grote namen zoals Alex Klaassen, Rundfunk, Ashton Brothers en Disney musical Winnie de Poeh, talent uit Bergen op Zoom en alle genres: van cabaret tot klassiek ballet en van musical tot stomme film.

Nieuw is het Kleine Zaal Festival. Het podium van Theater De Maagd wordt omgebouwd tot een Kleine Zaal met een tribune in de absis van de kerk. Een unieke manier om van vier verschillende voorstellingen te genieten, die normaal niet gepresenteerd kunnen worden in de zaal van Theater De Maagd. Ook wordt dit jaar het muziekfestival Made in Belgium in Gebouw-T op zaterdag 18 november uitgebreid met Vlaamse Stand-Up Comedy op vrijdag de 17e in Theater De Maagd.

Ook dit theaterseizoen is er weer aan divers aanbod aan voorstellingen voor jong en oud. Een kleine greep uit de programmering: Herman van Veen, Waylon, Teun Toebes, Pietje Bell, de Disney musical Winnie de Poeh, Alex Klaassen, Jamai, Jim, Tineke Schouten, Urbanus, Rundfunk, Ashton Brothers, Het Zwanenmeer door The Ukrainian Ballet of Peace, Belle Perez, Nabil en Francis van Broekhuizen.

De succesvolle Comedy Tunes Comedy Nights in Gebouw-T en het Peutertheater op zondagochtend in de Arenafoyer worden voortgezet. Wegens groot succes is het aantal voorstellingen hiervan uitgebreid. Ook dit seizoen presenteert Theater De Maagd een aantal voorstellingen die wel in Bergen op Zoom staan, maar bijvoorbeeld niet in Zeeland of Roosendaal en andersom. Een selectie van 5 avontuurlijke voorstellingen, speciaal voor de avontuurlijk ingestelde theaterliefhebber, kan tegen een sterk gereduceerde prijs worden bezocht.

Natuurlijk biedt Theater De Maagd ook weer een podium aan lokaal talent uit Bergen op Zoom en omgeving met o.a. The MusiCompany, Sint Nicolaas en de BOV, die haar 70-jarig bestaan viert.

De kaartverkoop start op woensdag 24 mei om 10:00 uur via www.demaagd.nl en in Theater De Maagd zelf. Het volledige programma is vanaf 12 mei te bekijken op de website en in de brochure, die in Theater De Maagd en op andere plekken in Bergen op Zoom afgehaald kan worden.