Pand voormalige VW-garage wordt supersonische wasstraat

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Wethouder Ad Coppens tekende afgelopen week de verkoopovereenkomst van het pand Rooseveltlaan 196. De plek die de meeste mensen kennen als de plaats waar lange tijd een VW-garage heeft gezeten krijgt een nieuwe bestemming. Het pand dat er nu nog staat gaat volledig tegen de vlakte en maakt plaats voor Washin7, een supersonische wasstraat.

Directeur Frank Vekemans heeft de kennis en ervaring. Hij zette eerder twee van dit soort grote wasstraten op in Brabant. Eindhoven en Roosendaal gingen Bergen op Zoom voor. “Maar het pand in Bergen op Zoom wordt weer net iets mooier dan de twee andere wasstraten”, vertelt Vekemans vol trots. Samen met Jac van Dorst van Van Dort Automotive tekent hij voor het nieuwe bedrijf in Bergen op Zoom.

Pluspunten

Wethouder Ad Coppens is bijzonder blij met de komst van het nieuwe bedrijf. “Als wethouder Financiën vind ik het mooi dat we onze schatkist kunnen aanvullen. Als wethouder Vastgoed ben ik blij dat we dit pand kunnen verkopen en invullen, want het staat al langere tijd leeg. Maar het meest verheugd als wethouder Economische Zaken omdat dit bedrijf goed is voor de stad, goed voor de werkgelegenheid.”

Frank Vekemans onderschrijft dit. “Inmiddels heb ik zo’n 40 man personeel in dienst in Eindhoven en Roosendaal. Dat is ook nodig want we werken 7 dagen per week.” Binnenkort wordt begonnen met de sloop van het pand. Daarna start de bouw en de verwachting is dat Washin 7 in juni 2018 de deuren opent.

Foto: Gemeente Bergen op Zoom