Politie forceert deur flatwoning Bunthof na 112-melding

Agenten moesten de deur openbreken, zodat hulpverleners toegang konden krijgen tot de woning. (Foto: Politieteam Bergen op Zoom/Facebook)

BERGEN OP ZOOM – De politie heeft afgelopen nacht de voordeur van een flatwoning aan de Bunthof moeten forceren, om ambulancemedewerkers toegang te kunnen verlenen. Dat meldt het Politieteam Bergen op Zoom via social media. De bewoner had 112 gebeld maar was niet in staat zelf de voordeur te kunnen openen. Daarop hebben agenten de deur opengebroken.

"Met enige regelmaat wordt de politie ter assistentie meegestuurd met de ambulance, zo ook deze keer", zo meldt het politieteam op Facebook. "Omstreeks 03.00 uur werd er eenheid meegestuurd met de ambulancedienst naar de Bunthof." Het slachtoffer had echter bij het bellen met 112 aangeven niet mobiel te zijn en de deur niet zelfstandig te kunnen openen. "Zodoende werd de deur door de politie geforceerd om het ambulancepersoneel toegang te verschaffen tot de woning". Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom voor verdere behandeling, aldus de politie.