Politie vindt cocaïne en 60.000 euro in auto op A4

HALSTEREN / GOUDA – De politie heeft dinsdag op de A4 bij Halsteren een 18-jarige man uit Gouda aangehouden voor het bezit van verdovende middelen en witwassen. In een verborgen ruimte trof de politie ongeveer 150 gram cocaïne en bijna 60.000 euro aan.

In de nacht van maandag op dinsdag, omstreeks 03.00 uur, gaven medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid op de A4 richting Rotterdam de bestuurder van een auto een volg- en stopteken. Nadat de bestuurder was gestopt en de agenten zijn papieren hadden gecontroleerd werd, met zijn toestemming, de auto doorzocht. Daarbij ontdekten de agenten in de rechter armleuning op de achterbank een verborgen ruimte. In deze ruimte zat een zakje met een wit poeder en pakjes met bankbiljetten. De poeder bleek ongeveer 150 gram cocaïne te zijn en in de pakjes zaten voor bijna 60.000 euro bankbiljetten in kleine coupures.

Geen verklaring

De bestuurder had geen verklaring voor de aanwezigheid van de drugs en het geld. Hij werd aangehouden en de auto, de drugs en het geld werden in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Bron en foto: Politie.nl