Politie zoekt getuigen van brandstichting

BERGEN OP ZOOM – Op dinsdag 14 februari hebben er drie brandstichtingen plaatsgevonden, tussen 15.00 en 16.00 uur, in het natuurgebied tussen de Boulevard en de Noordlandseweg. In deze zaak zijn  dezelfde middag twee personen aangehouden.

De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken maar is nog op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de branden en wie er mogelijk bij zijn betrokken. Iedereen die mogelijk wat gezien heeft of op een andere manier informatie heeft, wordt dringend verzocht te bellen met 0900-8844. Het zaaknummer is 2017034761.

De politie is specifiek op zoek naar twee dames die ter plaatse, bij één van de branden, met de brandweer hebben gesproken. Het gaat om een dame in de geschatte leeftijd van 30 tot 40 jaar oud met blond haar en een iets oudere dame met donker haar. Deze wandelaars hebben met de brandweer gesproken over een aantal verdachte personen. Bent of kent u een van hen, neem dan s.v.p. contact op met het hierboven genoemde nummer. U kunt ook een privé bericht sturen via Facebook.

Stockfoto: © Pixabay/David Mark (tpsdave)