Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018, podium voor startende ondernemers

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

ZUIDWEST-BRABANT – Startende ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht kunnen zich tot 19 mei 2018 inschrijven voor de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018. Dit is een initiatief van de StartersCentra West-Brabant en Rabobank Zuidwest-Brabant. Hiermee willen zij starters in de schijnwerpers zetten en aanmoedigen. Vind je dat jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt of ken je een ondernemer die met veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming heeft opgebouwd? Schrijf je dan nu in op www.starterscentrawestbrabant.nl.

“Om een eigen onderneming te starten moet je lef hebben, je moet bereid zijn risico’s te nemen en maakt soms lange dagen. Aan de andere kant geeft het ook vrijheid want je maakt je eigen keuzes. Wij zien starters groeien naar succesvolle ondernemers en weten dat die weg niet altijd gemakkelijk is. Daarom zijn we blij dat er een prijs is waarmee ze waardering krijgen voor wat ze hebben bereikt”, aldus Chantal van Spaendonck en Koen Oosterwaal van de StartersCentra West-Brabant.

Jonge bedrijven

Ondernemers die maximaal vijf jaar geleden zijn gestart met hun onderneming kunnen zich inschrijven voor de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018. Voorwaarde is dat het bedrijf gevestigd is in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen of Woensdrecht. En vanzelfsprekend moet het bedrijf ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Inschrijven kan tot 19 mei 2018 op de website van de StartersCentra West-Brabant.

Bedrijfsbezoek

De inschrijvingen worden in een voorronde geselecteerd op 10 punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, strategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. Uit deze eerste selectie worden per gemeente twee ondernemers genomineerd. Een deskundige jury gaat op bedrijfsbezoek en beoordeelt de genomineerden. Op woensdagavond 20 juni wordt per gemeente één winnaar gekozen en één starter komt in aanmerking voor de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018. De prijsuitreiking vindt plaats bij Innovitapark in Roosendaal.

Kijk voor meer informatie op www.starterscentrawestbrabant.nl.

Afbeelding: Pixabay/Gerd Altmann