Rabobank Zuidwest-Brabant verlengt sponsorschap met Gebouw-T

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Afgelopen vrijdag werd in Poppodium Gebouw-T, voorafgaand aan het dubbel uitverkochte eindejaarsconcert van Crazy Little Things, de sponsorovereenkomst met Rabobank Zuidwest-Brabant officieel voor twee jaar verlengd. Ook in 2020 en 2021 is Rabobank hoofdsponsor van Gebouw-T en naamdrager van de zaal.

Ed Vreman, directievoorzitter Rabobank Zuidwest-Brabant, lichtte de sponsoring in het T-Café van Gebouw-T toe. “Naast het toegankelijk maken van popcultuur voor een breed, regionaal gebied, is Gebouw-T ook een springplank voor talent. Dat is voor Rabobank één van de belangrijkste redenen om Gebouw-T te ondersteunen.”

10-jarig bestaan

Rabobank heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het poppodium. Gert-Jan de Koster, zakelijk leider Gebouw-T: “De Rabobank is vanaf de start hoofdsponsor en we zijn heel blij met de verlenging van onze samenwerking. In 2020 gaat Gebouw-T het tiende levensjaar in en gaan we werken aan ons officiële jubileum in januari 2021. Daarom is het extra mooi dat Rabobank ook dan ons support”.

Foto: Corné de Weert