Rode Kruis viert 150-jarig bestaan ook in Bergen op Zoom

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Het Nederlandse Rode Kruis bestaat 150 jaar​. En wie jarig is trakteert! Door het hele jaar heen worden er acties en evenementen georganiseerd. Zo ook in Bergen op Zoom.

"Het Rode kruis is een hulporganisatie voor iedereen, die ook zeer lokaal geworteld is", aldus woordvoerder Jeffry Verdult. "Daarom hebben wij er voor gekozen om in het kader van dit jublieum juist eens een andere, lokale organisatie te helpen die veel voor de samenleving doet. We hebben een feestelijke actie bedacht met en voor Fort Smakelijk."

Feestelijk en smakelijk dineren voor het goede doel

Van 18 tot en met 24 juni vindt landelijk de Rode Kruis Week plaats. In die week gaan vrijwilligers in het hele land weer langs de deuren om te collecteren. De vrijdag ervoor, op 16 juni, organiseert de Bergse Rode Kruis afdeling een benefietavond. In samenwerking met Fort smakelijk, voor iedereen die hierbij aanwezig wil zijn. Fort Smakelijk zal zich dan presenteren met culinaire hoogstandjes en entertainment. De opbrengst van de avond is ook voor deze organisatie, die het zelfs voor hele kleine beurzen mogelijk maakt om gezellig, gezond, goed en betaalbaar uit eten te gaan.

Kaarten voor deze avond kosten 35 euro per couvert. Aanmelden of nadere informatie opvragen kan via dit mailadres: fenc@rodekruisboz.nl