Ruim 10.000 theatertickets verkocht voor nieuwe seizoen De Maagd

Dat mensen uit Bergen op Zoom Theater De Maagd ook in het nieuwe seizoen 2023/2024 weten te vinden, blijkt wel uit de start van de kaartverkoop.

Binnen een week zijn er 10.000 kaarten verkocht, zowel online als fysiek. Er staat een mooi theaterseizoen in het verschiet.

Hoogste in 6 jaar

Een seizoen dat bol staat van kwaliteit met onder andere de cabaretiers Van der Laan & Woe en Philippe Geubels. Ook andere bekende namen zoals Cor Bakker, Waylon, Frans Bauer en Tineke Schouten staan in de programmering. Wat het ook erg goed doet zijn de klassiekers op zondagmiddag met bijvoorbeeld, het Scapino Ballet Rotterdam, de jeugdvoorstellingen, zoals Disney’s Winnie de Poeh en het peutertheater met onder andere Lejo.

Dat er al meer dan 10.000 kaarten verkocht zijn is bijzonder, want dit is het hoogste aantal wat in één week na de start van de kaartverkoop is behaald in de afgelopen 6 jaar.

Ben je op tijd?

Voorzichtig moet er een waarschuwing uit voor een aantal voorstellingen. De kaartverkoop hiervan gaat dusdanig snel of er is een grotere stijging in de kaartverkoop zichtbaar dat een liefhebber er snel bij moet zijn. Enkele voorbeelden zijn: Philippe Geubels, The Kik, Tineke Schouten, Christel de Laat, Rundfunk en de Comedy Nights in Gebouw-T.

Maar er zijn ook voorstellingen die gelukkig iets minder hard gaan en waar dus nog voldoende kaartjes voor zijn! Enkele voorbeelden zijn de voorstellingen die inspelen op de actualiteit, zoals Lieven Scheire en Teun Toebes. Of bezoek de avonturenserie met Jakop Ahlbom om je extra te prikkelen of het Kleine Zaal Festival, waar zelfs voor de suprise act al kaarten zijn verkocht

Richard Groenendijk en Van der Laan & Woe zijn inmiddels uitverkocht.

Programma bekijken?

Met de startkaartverkoop als veelbelovend begin, kijkt Theater De Maagd vol enthousiasme uit naar het komende theaterseizoen waar alle genres in voorkomen! Neem dus snel een kijkje op onze site www.demaagd.nl.