Samen met stadgenoten kijken naar de RTL4 uitzending over Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – Op de laatste dag dat de ijsbaan is geopend, hopen de organisatoren én de gemeente dat er heel veel Bergenaren daar komen kijken naar de uitzending van het RTL4-programma Mijn Stad. Vanzelfsprekend omdat de betreffende aflevering over Bergen op Zoom gaat.

De uitzending start zondag 3 januari om 16.30 uur en zal te zien zijn op de verschillende beeldschermen die in het overdekte deel naast de schaatsbaan hangen. Het citymarketingplatform van de gemeente nodigt op de bijbehorende Facebookpagina alle inwoners uit en vertelt over de uitzending: "Een tv-programma in samenwerking met Aangenaam Bergen op Zoom en mede door de inbreng van 2 Bergse ambassadeurs prachtige promotie voor onze stad! Kom jij ook kijken?"

Op de website van het programma is als smaakmaker alvast dit korte filmpje te bekijken en valt te lezen dat presentator Jeroen Klinkers zich door Bergen op Zoom heeft laten gidsen door Debbie de Brie en Rob Snepvangers. Zij lieten hem niet alleen de historische binnenstad zien maar ook de omgeving. Het leverde ongetwijfeld een programma op dat bezoekers van elders uitnodigt maar ook de Bergse harten sneller zal doen kloppen. Daarom lijkt het de mensen achter Aangenaam Bergen op Zoom en de ijsbaan zo leuk als heel veel stad- en gemeentegenoten hier gezamenlijk naar komen kijken.

Afbeeldingen: Aangenaam Bergen op Zoom