Service van de zaak: Café Jan Krijnen brengt de huiswijnen bij de klanten thuis

Marloes Krijnen bij de wijnen, die de klanten nu thuis kunnen laten bezorgen

(Ingezonden bericht, bewerkt door de redactie. Video: Han Verbeem / KijkopBergenopZoom.nl)

BERGEN OP ZOOM – Door de coronacrisis zijn ook de Bergse café’s en horecavoorzieningen nog gesloten tot 20 mei. Marloes Krijnen, van het bekende café Jan Krijnen aan de Dubbelstraat, wil de klanten niet teleurstellen. Daarom kunnen de gasten de wijnen, die ze gewend zijn, nu thuis bestellen en tóch genieten van een glaasje met dit zonnige voorjaarsweer. Bestellingen gaan vanaf twee flessen tot meer, en… bij elke bestelling een gratis versnaperingetje als verrassing. Proost!

“Veel van onze wijndrinkende klanten hebben zo hun specifieke voorkeur voor bepaalde wijnen. Het zou leuk zijn als ze deze ook thuis kunnen nuttigen”, vertelt Marloes Krijnen. “Bierpakketten worden door een collega van ons al gedaan en dat is prima, maar veel andere mogelijkheden heb je niet als café.”

De wijnen

  • Zuid-Afrika: van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Drostdyhof vijf verschillende wijnen : twee droge witte (Sauvignon en Chardonnay), twee rode (Merlot en Shiraz) en één zoete witte (Adelpracht). Allen €12.50 per fles.
  • Tevens een Duitse zoetige wijn (Winzerkrone), €12.50 per fles.
  • Rosé is er in twee soorten: de Californische zoete zinfandel rosé (€12.50 per fles) en Franse droge rosé (€15.00 per fles).
  • Rood: een Italiaanse Primitivo en een Spaanse Rioja. Elk €15,00 per fles.
  • Port/dessertwijn: een heerlijke Dow’s Port (rood en wit) en daarnaast een Pedro X-dessertwijn. Allen €15,00 per fles.

“Vanaf 2 flessen te bestellen en thuis bezorgd, of eventueel af te halen op afspraak. Een doos mag dus ook”, legt Marloes uit. ” Je mag combineren wat je wil. Van onze Drostdyhof wijnen stellen we speciale pakketten.”

Voor bestellen en meer informatie: Café Jan Krijnen / Marloes Krijnen (06-24747113) , of stuur een berichtje via de Facebook-pagina)