S&L Zorg doet mee met campagne Zorg voor Energie (video)

De zorgsector gebruikt veel energie. Dat past niet bij de gezamenlijke ambitie om duurzame zorg te leveren. Daarom gaan ruim 220 zorgaanbieders in de campagneweek Zorg voor Energie van 9 t/m 13 oktober aan de slag om energieverspilling tegen te gaan en kosten te besparen.

Ook S&L Zorg in (onder andere) Bergen op Zoom doet mee!

De organisatie heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en doet daarom mee aan de campagneweek. De gehele week zal in het teken staan van energiebesparing. De organisatie deelt zowel intern als extern simpele besparingstips uit. Bestuurder Vera Hersbach: “Energie besparen hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Het zit ‘m soms al in hele kleine dingen zoals je kopje hergebruiken of een dikkere trui aandoen. We hopen medewerkers, vrijwilligers en bewoners in deze campagneweek nog wat bewuster te maken rondom het thema duurzaamheid. Samen kunnen we ontzettend veel energie
en geld besparen!”

Om de boodschap nog meer kracht bij te zetten, stuurde S&L Zorg hun eigen Razende Reporter (bewoonster Eva) op pad met een missie: hoe goed zij we bij S&L Zorg al in energie besparen? De Razende Reporter zocht het natuurlijk weer voor ze uit. Het resultaat bekijk je hier of bekijk de video hieronder.