Startersdag 2018 een bron van inspiratie en informatie voor startende en groeiende ondernemers

WEST-BRABANT – Op donderdag 15 november vindt van 17:30 tot 21:30 uur in het gebouw van Stichting Facilitair Bedrijf in Bergen op Zoom de Startersdag voor startende ondernemers uit West-Brabant plaats. Deze startersdag zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden en is van grote toegevoegde waarde voor (oriënterende) starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud. 

De startersmarkt

De grote diversiteit aan deelnemende standhouders biedt startende ondernemers de mogelijkheid om op ieder essentieel gebied waardevol advies, kennis en inspiratie op te doen. Naast deelnemers als StartersCentra West-Brabant en de Gemeente Bergen op Zoom, zal Rabobank Zuidwest-Brabant ook aanwezig zijn op de informatiemarkt. “Wij vinden het enorm belangrijk om starters een zetje in de juiste richting te geven. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, maar soms is het fijn om ideeën rechtstreeks met een adviseur te kunnen bespreken en om met een deskundige te kunnen sparren over alle toekomstplannen. Onder andere op het gebied van financiën menen wij hierbij met onze deskundige adviseurs van toegevoegde waarde te zijn”. 

Workshops en seminars

De startersmarkt zal afgewisseld worden met diverse interessante workshops en seminars waaraan deelgenomen kan worden. In het voorprogramma kunnen ondernemers kiezen voor het Imago Spel of een sessie toets je haalbaarheid. Het Imago Spel geeft de deelnemer tips en tricks om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren. Bij de toets je haalbaarheid sessies krijgen ondernemers feedback op hun ondernemerspitch door experts vanuit allerlei invalshoeken. 

Inspiratiesessie en netwerken

De inspiratiesessie wordt verzorgd door TEDx spreker Diederick Janssens. In een smakelijke talk geeft hij richting en tips voor wie groot wil worden door klein te blijven. Met voorbeelden als het succes van Tony’s Chocolony geeft hij aan dat de startende ondernemer een enorm concurrentievoordeel heeft t.o.v. grote organisaties.  
Na afloop van de markt, rond 21:30 uur, zal er nog zal er nog voldoende ruimte zijn om met elkaar te netwerken en stands te bezoeken.

Inschrijven voor 15 november

Deelname aan de startersdag is gratis. Starters dienen zich wel vooraf in te schrijven via de website voor 15 november: https://startersdagen.com/evenementen/startersdag-zuidwest-brabant/