Green Chemistry Campus wint verkiezing Publiek-Private Samenwerking

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / UTRECHT – Uit inzendingen uit het hele land is de Green Chemistry Campus gekozen tot ‘Beste Publiek-Private Samenwerking 2018’. Tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken, gehouden in Utrecht, werd de winnaar bekendgemaakt. 

Petra Koenders, directeur van Green Chemistry Campus is enorm blij met de prijs: “Dit is een kroon op ons werk. Ik ben supertrots.” Op de Green Chemistry Campus werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Samen willen zij helpen de aarde te vergroenen. Petra: “Deze prijs en waardering geven vertrouwen voor de toekomst.”

De jury heeft bij haar keuze gekeken naar onder andere de voorbeeldfunctie, originaliteit en de bijdrage aan de lokale en regionale economie. Ook Herman Timmermans, voorzitter van CLOK, de organisator van de verkiezing is blij met de winnaar: “Wat de Green Chemistry Campus doet past precies in de missie van CLOK. Dit innovatieve project versterkt de lokale economie. En ze werken ook nog eens samen met bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Een geweldige winnaar en een prachtig project.”

Foto: Stichting CLOK- Rien Hokken