Ondernemersprijzen voor Wattimena’s, DCN Diving en De Paardenhoeve

BERGEN OP ZOOM – Vrijdagavond zijn in een sfeervol ingerichte zaal van het Groot Arsenaal de Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijzen uitgereikt. De winnaars zijn DCN Diving, manege De Paardenhoeve en de familie Wattimena, de mensen achter Bodega Waldolala, Il Maccherone en De Foodstoet.

Voorzitter Ben ter Bogt vertelde onlangs al heel erg trots te zijn op ‘zijn’ club, de organisatie achter het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala op korte termijn voor elkaar heeft gekregen. Last-minute bleek dat de eerder bedachte locatie; de spiegeltent bij Intratuin, niet gebruikt kon worden omdat het te veel geluidshinder voor de buurt zou opleveren. In het monument aan de Rijtuigweg werd een goed alternatief gevonden maar het vroeg flink wat extra inspanningen.

Prima sfeer

De gasten merkten er niet van en hadden een geslaagde avond, met een heerlijk diner en alle tijd voor een drankje, netwerken en gezelligheid. Maar het ging natuurlijk allemaal vooral om de genomineerde ondernemers, die werden uiteindelijk via stemmen op de GoBoZ website verkozen tot winnaars van de Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs 2018 in een drietal categorieën waarbij vooral de grootte van de bedrijven bepalend is. Van harte gefeliciteerd!

Ook bijzonder was de uitreiking van de vorig jaar geïntroduceerde Initiatiefprijs. Die ging namelijk naar de transportfamilie Meeus. Vader Do is vorige maand overleden. Zijn zoon Toon nam de erkenning vanavond in ontvangst. Alle prijzen werden uitgereikt door Commissaris van de Koning Wim van de Donk, die er zelfs z’n agenda voor had omgegooid. Dit tot grote trots van voorzitter Ter Bogt.