Stormloop op kaarten Shakespeare Verliefd

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – De kaartverkoop van Vierschaar-productie 'Shakespeare Verliefd' gaat hard, meldt de organisatie. Om mensen niet teleur te stellen zijn er extra plaatsen gecreëerd. Er zijn dus nog wat plekken beschikbaar, maar snel bestellen is aangeraden.

Nog geen week geleden was een aantal voorstellingen al uitverkocht. De Vierschaar wil echter zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om dit spektakelstuk te bezoeken en heeft daarom het stoelenplan op de tribune nog eens extra bestudeerd. Hierdoor was het mogelijk het aantal beschikbare plaatsen te verhogen. Momenteel zijn daardoor voor alle voorstellingen nog een aantal kaarten beschikbaar.

Te koop in de stad en online

Veel positieve reacties krijgt De Vierschaar voor de kaartverkoop in hun pop-up shop in het pand van de voormalige Muziekhandel Koster in de Fortuinstraat. Deze winkel is nog geopend op alle zaterdagen in juni, van 10.00 tot 16.00 uur. Ook tijdens de Maria Ommegang (tevens koopzondag) op 25 juni is de winkel geopend, van 12.00 tot 16.00 uur. Hiernaast zijn de kaarten online verkrijgbaar via de website www.vierschaar.nl of via de Facebookpagina van De Vierschaar.

Speciale voorstellingen

Er zijn enkele bijzondere uitvoeringen te bezoeken. Ten eerste is dit de nachtvoorstelling van vrijdag 7 juli. Deze heeft een speciale en unieke ambiance, met een passende verlichting. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst een aantal consumptiebonnen voor een heerlijk drankje en ook de innerlijke mens wordt zeker niet vergeten. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 30,00 p.p.

De voorstellingen op zaterdagmiddag en zondagmorgen en -middag combineren veel bezoekers met een overheerlijke lunch of diner verzorgd door La Pucelle. Alle voorstellingen -met uitzondering van de Nachtvoorstelling- worden in dezelfde basale stijl uitgevoerd. Zonder persoonlijke geluidsversterking en alleen gebruik makend van daglicht. Het maakt hierdoor geen verschil of men de dag- of avondvoorstelling bezoekt.

Tenslotte is De Vierschaar er in geslaagd in iedere voorstelling een andere mystery guest bij de uitvoering te betrekken. Op de Facebookpagina is er een verslag te zien van de zoektocht naar deze speciale gasten.