Strandfeest heet voortaan Vamos! en duurt drie dagen

BERGEN OP ZOOM – Een nieuwe naam, een andere invulling, een totaal ander deel van de zomerperiode en van één naar maar liefst drie dagen. Vamos! is een compleet nieuw concept geworden, maar één ding is gebleven: Het betere vakantie en strandgevoel, aan de Bergse Binnenschelde.

Het evenement is (en blijft) een activiteit van Plein de Vie, al zijn er achter de schermen wel wat dingen gewijzigd. Er hebben zich bijvoorbeeld wat meer jongere mensen mee bemoeid, die ook die doelgroep beter weten te bedienen. Tevens is met mensen van buiten de organisatie gesproken over de invulling.

Het heeft geleid tot een nieuw, driedaags evenement. Op 8, 9 en 10 september. Niet meer aan het begin van de zomer maar juist aan het einde, als vrolijke afsluiter van die periode, vlak voor de herfst er weer aan komt. Met op vrijdag een avond die vooral voor de wat jongere feestganger is opgezet, op zaterdagmiddag een gezellige barbeque voor maar tien euro per persoon en 's avonds feesten op live muziek van Fragment, Steelband en twee DJ's. Zondag is er van 14 tot 19 uur de Lazy Family Sunday en die is gratis te bezoeken.

Meer weten? www.vamosparty.nl

De Brass Rave Unit is één van de acts die vrijdag de beachtent op z'n kop zet: