T-Sessie komende zondag in het teken van hiphop

Zondag 6 november verzamelen beginnende én gevorderde muzikanten zich in Gebouw-T voor de T-Sessie.

Tijdens deze jamsessie krijgt iedereen de kans om onder leiding van professionele muzikanten op te treden. Zangers, zangeressen, rappers, drummers, gitaristen: iedereen is welkom. De T-Sessie is al jarenlang een vaste waarde op het programma van Gebouw-T. Maar nu is er iets nieuws. T-Sessie gaat werken met een thema’s waar a.s. zondag mee afgetrapt wordt. Zondag 6 november staat in het teken van hiphop!

Rapper Mazzy zal zich bij deze T-Sessie voegen. Mazzy is geboren en getogen in Bergen op Zoom. Hij is jeugd- en jongerenwerker in de gemeente Papendrecht maar vooral bekend als rapper en de eerste hiphop artiest die de T-Strijd won. Hij brengt regelmatig nieuwe tracks uit en staat in november tweemaal op de planken. Als medeoprichter van programmalijn SKRRT SKRRT binnen Gebouw-T is hij betrokken bij meerdere hiphopevenementen. Eerstvolgende editie staat gepland op 25 november met o.a. Ashafar, Numidia en natuurlijk Mazzy zelf.

Natuurlijke broedplaats van nieuw talent
De T-Sessies zijn een natuurlijke broedplaats van nieuw talent. Veel muzikanten staan te trappelen om te spelen, maar een podium ontbreekt. Daarvoor is T-Sessie de uitgelezen mogelijkheid om laagdrempelig het podium te betreden. De sessie wordt geleid door de huisband, die bestaat uit leden van de Bergse feestband Flat Out. Bij T-Sessie worden verschillende stijlen gespeeld, zoals blues, funk, pop en rock. Iedereen is welkom om mee te spelen, gevorderd of beginnend.

Vooraf aanmelden is niet nodig: tijdens de sessie melden muzikanten zich aan bij één van sessieleiders. Er wordt dan een indeling gemaakt van muzikanten en de nummers die worden gespeeld. Naast de bekende covers wordt er ook vrijuit gejamd. Voor ieder wat wils! De deuren gaan zondag om 14:15 uur open. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl. Op zondag 18 december is de laatste T-Sessie van dit jaar.