Terugblik De Grote Welkom Sinterklaas TV-show

De intocht van Sint Nicolaas en zijn pieten verliep dit jaar anders, ook in Bergen op Zoom. Geen aankomst van de pakjesboot op de zaterdagmiddag met enthousiaste kinderen op de loswal aan de Theodorushaven en een intocht door het centrum van de stad. Voor Sinterklaas was er een warm welkom ’s middags om 16.00uur in De Grote Welkom Sinterklaas TV-show, die uitgezonden werd op ZuidWestTV.

Daar zagen de kinderen allereerst hoe de pakjesboot midden in de nacht al was aangekomen. Mooie beelden van een sfeervol verlichte boot en het tochtje van Sint Nicolaas te paard naar het Stadhuis aan de Grote Markt, waar burgemeester Petter hen welkom heette. Midden in de nacht.

De Grote Welkom Sinterklaas TV-show was een warm welkom voor de Sint én een gezellig weerzien voor de kinderen. Voor hen was het een feest van herkenning met de pieten en alle bekende sinterklaasliedjes. Met de pietenband, de zangpieten en de danspieten in de studio werd het een heel sfeervol en gezellig programma. Een ‘intocht’ om nooit te vergeten.

Tot 5 december is er elke schooldag een nieuwe uitzending van Studio Pepernoot. In het weekend van 28 en 29 november is het tijd voor Sints Film Spektakel in C Cinema Kiek in de Pot. Meer over het programma van Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom is te lezen op www.sintboz.nl .

Beelden bij dit artikel