UPDATE: Derde verdachte aangehouden voor poging doodslag

BERGEN OP ZOOM – De politie is een groot sporenonderzoek gestart in een appartement aan het Wilhelminaveld, na een zware mishandeling c.q. poging tot doodslag die afgelopen nacht plaatsvond. De politie heeft eerder zaterdagmiddag al twee mannen aangehouden. Later is nog een derde verdachte opgepakt.

Omstreeks 00.10 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, werd een zware mishandeling dan wel een poging tot doodslag gemeld bij de politie. Agenten troffen het slachtoffer op straat bij een lantaarnpaal aan, zo laten buurtbewoners weten. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

In de loop van zaterdag zijn twee verdachten aangehouden voor dit feit. De ondersteuningsgroep is aan het einde van de morgen het appartement binnen gevallen. Aan het het begin van de avond liet de politie weten dat er een derde verdachte is aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Medewerkers van het team Forensische Opsporing en van de recherche doen momenteel een grootschalig onderzoek in de woning aan het Wilhelminaveld. De politie verwacht hier nog een tijd bezig te zijn. Afvalverwerker Saver is in de loop van middag ter plaatse gekomen om een ondergrondse afvalcontainer te legen op verzoek van de politie.