Verloren wieldop leidt naar dronken brokkenmaker (52)

Beide wagens liepen forse schade op. De dronken chauffeur reed door maar zijn auto kon worden achterhaald. Hij werd nog dezelfde nacht opgepakt. (Foto's: Politieteam Bergen op Zoom)

BERGEN OP ZOOM – Een beschonken 52-jarige Bergenaar is vannacht in zijn woning aangehouden, nadat hij was doorgereden bij een verkeersongeval aan de Distelstraat. Hij zou tegen een geparkeerde wagen zijn aangereden. Een verloren wielddop leidde echter naar het voertuig van de verdachte.

Surveillerende agenten kregen om kwart voor twee 's nachts de melding dat een automobilist zou zijn doorgereden na een aanrijding. In de Distelstraat zagen ze een geparkeerde auto staan waarvan de achterkant flink beschadigd was. Bij de auto lag een wieldop van een ander voertuig. Na een zoekslag in de omgeving zagen de agenten in een nabijgelegen straat een andere beschadigde auto staan met een ontbrekende wieldop. Vervolgens hebben ze aangebeld bij de woning van de eigenaar van dit voertuig. Hij is aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval. Op het politiebureau blies de man 760 ug/l. Ruim drie keer de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de verdachte is daarop ingevorderd. De man is ingesloten.

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant