Vrolijke Sinterklaasvoorstelling voor vijf keer volle zaal in De Maagd

BERGEN OP ZOOM – Theater De Maagd barstte op woensdag 2 december maar liefst vijf keer bijna uit haar eeuwenoude voegen, omdat de jubilerende Stichting Sint Nicolaas er een spetterende voorstelling gaf. Met name de Pieten bakten ze bruin maar gelukkig kwam alles, dankzij de Sint, weer helemaal goed.

Er was zichtbaar veel werk van gemaakt. Het is onvoorstelbaar dat alle Pieten van deze stichting ook daar nog tijd voor hadden dit jaar, na een heus circus en al die andere jubileumactiviteiten. Samen met Sint Nicolaas hebben ze een geweldig leuke voorstelling weggezet, die wel vijf keer is opgevoerd op één dag.
Een show met veel decors, veel Pieten op het podium, feestelijke grappen en een beetje spanning natuurlijk!

Het verhaal

Natuurlijk moest het jubileum gevierd worden en was er een groots verjaardagsfeest voor en met Sint Nicolaas gepland. De Pieten deden daarom hun best om heerlijke taartjes te maken, wat uitliep op een wedstrijdje ‘wie bakt de grootste cupcake?’. Eentje was wel heel groot en daardoor werd het even spannend. Het leek wel of de Sint per ongeluk meegebakken was. Gelukkig liep het allemaal goed af. De Goedheiligman verraste iedereen toen hij uit het grote zelfportret op het podium stapte en zo kon het toch nog een échte verjaardagspartij worden.