Wie helpt Joan de Ruijter weer aan haar dure peddel?

BERGEN OP ZOOM / STEENBERGEN / WORMER – Dit is Joan de Ruijter uit Wormer (nabij Amsterdam) en ze heeft wat hulp nodig bij het terugvinden van een dure kajak-peddel. Daarom hoopt ze weer in contact te komen met de aardige Bergenaar die haar enkele weken terug een lift gaf.

Joan is fervent kajakker en bezoekt daarvoor ook plekken ver van haar woonplaats. Ze was enkele weken terug op de Brabantse Wal voor een vaartocht over de Steenbergse Vliet en had de afstand wat onderschat. Gelukkig was er hulp, een vriendelijke man uit Bergen op Zoom gaf haar een lift terug naar haar auto. Ze vergat alleen daarna die nogal prijzige oranje deelbare peddel (300 euro; de Shuna van Werner) uit de kofferbak te pakken toen ze uitstapte. Ze hoopt via deze oproep weer met hem in contact te komen en zo haar bezit terug te vinden.

Collega-watersporter

De man die haar zo hulpvaardig een lift gaf was niet zo lang en is tussen de 55 en 65 jaar oud, schat Joan in. Hij had wat Indisch bloed in zich en vertelde ook het één en ander over zichzelf. De vriendelijke chauffeur woont tegenwoordig in Bergen op Zoom maar was geboren in Utrecht en hij werkt in Nieuwegein. Hij heeft een dochter die op ’t Rijks heeft gezeten en is zelf ook watersporter. Hij had een nieuwe blauw-witte kajak (merk: Perception) gekocht bij Arjan Bloem en hij was die dag dus ook aan het peddelen bij Steenbergen. Ben of ken jij die aardige sportieveling? Joan wil héél graag in contact komen en haar prijzige peddel terug. Je kunt via Facebook contact met haar opnemen.