Win twee gratis kerstmanpakken mét deelname aan de Santarun

BERGEN OP ZOOM – Een vrolijke actie van de Santarun organisatie en KijkopBergenopZoom.nl voor onze lezers en Facebookvolgers. Win gratis deelname aan het gezellige december-evenement, inclusief twee gratis pakken. Deelnemen kan tot en met zondag 26 november.

Onlangs maakte de organisatie van de Santarun, bestaande uit Bergse Rotaryclubs en StaBoZ, bekend hoe het programma van de editie 2017 er uit gaat zien en wat de eraan gekoppelde goede doelen zijn. Er worden zo'n 400 deelnemers verwacht die niet alleen komen voor een vrolijk tochtje in kerstman-outfit maar ook voor het inmiddels roemruchte feest erna, dit jaar met de Queen tributeband Crazy Little Things en DJ Alex. En jij kunt er gratis bij zijn en aan meedoen, samen met je partner, een goede vriend of vriendin, je buurvrouw, oom, die leuke collega of wie dan ook. Als je wint mag je namelijk één introducé meenemen.

Win gratis deelname!

We geven twee deelnamebewijzen en pakken weg aan degene die met de meest originele reden komt om deze te winnen. Dat houdt in dat je onder dit Facebookbericht (zie hieronder) de persoon moet noemen die je op 16 december mee wilt nemen naar de Santarun en de afterparty. Beschrijf zo aansprekend mogelijk waarom en misschien worden jij en je voorgestelde introducé. Op 28 november maken we de winnaars bekend. Die vragen we dan om een adres en contactgegevens, zodat de Santarun organisatie de pakken tijdig af kan geven.