Winkelcentrum Het Kompas zet medewerkers WVS-groep in het zonnetje

BERGEN OP ZOOM – De Kompassieprijs is een initiatief van de gezamenlijke ondernemers van winkelcentrum Het Kompas. Daarmee zetten ze mensen in het zonnetje die zich inzetten voor die locatie. Deze keer mochten de mensen van WVS-groep de blijk van waardering in ontvangst komen nemen.

Donderdagmiddag werden de medewerkers van WVS-groep, die door weer en wind hun werk doen om het winkelcentrum er netje te laten uitzien, onthaald door de ondernemers van Het Kompas. Zowel de winkeliers als bezoekers zijn erg blij met die werkzaamheden. Reden genoeg om de Kompassieprijs deze keer aan dit hardwerkende team te geven, aldus winkeliersvereniging-voorzitter Gerard Worm, die meteen de gelegenheid te baat neemt om kort te vertellen dat er meer grote plannen zijn voor Het Kompas.

Nieuwe impulsen

Het plein in het midden moet een echt 'ontmoetingsplein' worden, meldt de voorzitter, en de eerste boompjes zijn hiervoor al geplant. Een van de panden wordt bovendien tijdelijk ingericht als een ontvangstruimte waar buurtgenoten op gezette tijden kunnen komen vertellen wat zij voor wensen en ideeën hebben aangaande Het Kompas. Gerard Worm is bovendien verheugd met de nieuwe ondernemers die zich hebben gevestigd of er binnenkort beginnen. Sinds januari zit er een nieuwe bakker, de bloemenzaak is totaal verniewd en binnenkort openen er een heuse taartenwinkel en een 'beleefwinkel' met kleding, meubels, snuisterijen en dergelijke. De ondernemers op Het Kompas zijn blij met het nieuwe elan van hun winkelcentrum. De geserveerde taart smaakte alleen al daarom naar meer.

Foto's: Gerard Worm