Zelf een bus besturen tijdens de Arriva open dag in Bergen op Zoom 

Arriva organiseert woensdag 31 mei een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in het beroep van buschauffeur.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan een proefrit in een bus maken, bij de Arriva vestiging in Bergen op Zoom. Tijdens de open dag vertellen ervaren chauffeurs over hun vak en over de opleidingsmogelijkheden bij Arriva.

Arriva is doorlopend op zoek naar nieuwe fulltime en parttime collega’s. Vandaar dat Arriva tijdens de open dag een bus en instructeur beschikbaar stelt om iedereen die dat wil te laten ervaren hoe het voelt om zo’n enorm voertuig te besturen. Eerder organiseerde Arriva in heel Brabant al 18 open dagen, en met succes! Ruim 213 mensen bezochten de open dagen en hiervan is momenteel circa 35 % reeds in dienst of zitten in het proces om opgeleid te worden tot buschauffeur.

Proefrit in een Arriva-bus
Tijdens de open dag kunnen bezoekers in gesprek met mogelijke toekomstige Arriva-collega’s. Zij geven uitgebreid informatie over alles rondom het vak. Daarnaast kan tijdens de open dag, onder begeleiding van een instructeur, een proefrit gemaakt worden in een bus. Want dat is de beste manier om een eerste indruk te krijgen van het buschauffeur-vak. De open dag vindt plaats op de stalling van Arriva in Bergen op Zoom, Potlodenlaan 4. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de open dag keuze en Arriva neemt vervolgens contact op om een tijdstip af te spreken. Aanmelden kan via: werkenbij.arriva.nl/opendagenbrabant

Alleen even een kijkje nemen kan ook
Op de open dag is ook iedereen van harte welkom om gewoon even te komen kijken. Dat kan zonder aanmelding, maar dan kan er geen proefrit gemaakt worden. De locaties, datums en tijden van alle open dagen zijn te vinden op de website van Arriva (werkenbij.arriva.nl/opendagenbrabant) en in het schema hieronder.

Aanmelden voor open dagen in andere vestigingen kan ook via deze website.