Aanhouding na vechtpartij Koperen Doos

BERGEN OP ZOOM – Dinsdagavond rond 22.20 uur werden verschillende politieagenten door de meldkamer gestuurd naar een vechtpartij waarbij meerdere personen betrokken waren. De vechtpartij zou plaatsvinden op straat aan de Koperen Doos in Bergen op Zoom.

Onderweg naar de melding toe kregen de agenten extra informatie. Er zou een mes gebruikt worden bij de vechtpartij. Er stond veel volk op straat. Uit getuigenverklaringen begrepen de agenten dat twee mannen met elkaar hadden gevochten. De echtgenote van een van de mannen was ertussen gesprongen en was toen geraakt met (vermoedelijk) een mes. Ook haar man had wat verwondingen opgelopen als gevolg van de vechtpartij.

Ziekenhuis

Een 51-jarige man is aangehouden door de politie. Hij is overgebracht naar een politiecel waar hij nog vast zit. Hij wordt vandaag gehoord over de zaak. De gewonde vrouw is lichtgewond geraakt en is door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht. Daar is zij aan haar verwondingen behandeld. Ze mocht later het ziekenhuis weer verlaten. De toedracht van de vechtpartij is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt dit nog.

Bron: Politie.nl