Autobedrijf Van Oorschot krijgt Warme Douche van tv-programma Radar

BERGEN OP ZOOM – Het is leuk dat tv- en consumentenprogramma's ook eens aandacht schenken aan dingen die bedrijven juist erg goed doen. Die eer viel deze week een Bergs autobedrijf ten beurt.

Eerder deze maand werd Autobedrijf Van Oorschot gebeld door een paniekerige moeder. Haar auto was in het slot gevallen met de sleutels én haar baby er nog in. Toen ze dat hoorden bij het bedrijf is er meteen iemand op af gekomen en de kleine kon er zodoende snel weer uit. De moeder in kwestie wilde natuurlijk betalen voor de hulp maar daar wilden ze bij het autobedrijf niets van weten. Een moeder en kind in nood hoor te te helpen, is hun mening.

In het zonnetje

Deze week werd eigenaar Stefan van Oorschot gebeld door de Radar redactie. De moeder was de daad niet vergeten en had het bedrijf opgegeven bij het programma als kandidaat voor een Warme Douche. Op die wijze worden in de uitzending ondernemers in het zonnetje gezet die iets moois of bijzonders hebben gedaan voor een klant. In de uitzending van aanstaande maandag zijn zowel de moeder als het bedrijf te zien. De redactie was het dus eens met het feit dat de snel verleende hulp zeker waardering verdient.

Stockfoto: Pixabay/Andreas Lischka