Automobilist aangehouden na verlaten plaats ongeval

BERGEN OP ZOOK – Een 47-jarige man uit Bergen op Zoom is zondag 22 december 2019 omstreeks 17.30 uur door de politie op de Markiezaatsweg aangehouden omdat hij na een aanrijding zijn identiteit niet bekend had gemaakt. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en geen rijbewijs te hebben. Bovendien was de auto niet verzekerd.

Zondagmiddag werd een aanrijding gemeld op de Markiezaatsweg. Ter plaatse bleek dat de bestuurder van een Opel Vivaro tegen een geparkeerde personenauto, een Seat, was gereden.  Daarbij werd de personenauto over de gehele rechterzijde geschaafd. De verdachte was uitgestapt en een supermarkt ingelopen zonder zijn identiteit bekend te maken. De bumper aan de linkervoorzijde van de bestelauto was beschadigd.

Aanhouding

Agenten gingen op zoek naar de verdachte maar troffen hem niet thuis niet aan. Uiteindelijk kwam hij met de fiets terug bij zijn bus, waar hij door de benadeelde en vrienden werd vastgehouden tot de komst van de politie. Hierna werd hij aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 305 ugl. Bovendien bleek hij niet in bezit te zijn van een rijbewijs. Ook was de auto niet verzekerd. Hij gaf toe de bus bestuurd en geparkeerd te hebben, maar ontkende dat hij de schade veroorzaakt had.

Bron: Politie.nl / stockfoto: Steve Buissinne via Pixabay