Benefietwedstrijd Heroes Den Bosch vs WBB Giants brengt 2695 euro op

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – De benefietwedstrijd van de profbasketballers Heroes Den Bosch tegen het eerste herenteam van WBB Giants is van alle kanten zeer geslaagd. De steun van basketballers en basketbalfans voor de actie Hoop voor Hugo is enorm. De uiteindelijke opbrengst van 2695 euro overtrof alle verwachtingen.

Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag. Sporthal Tuinwijk was getransformeerd tot een super sfeervolle basketbalarena waar de profspelers van Heroes Den Bosch het opnamen tegen WBB Giants. Supporters en basketbalfans genoten van een sportieve basketbalwedstrijd waarin regelmatig schitterende acties te zien waren. De feestelijke sfeer, ambiance en goede verzorging maakten het geheel tot een topevenement, aldus de organisatie. Er was namelijk naast de wedstrijd veel meer te beleven: een loterij, dancesquad Boogie Down, DJ Seryljo , speaker Willem, een dweilband, gebak en worstenbroodjes maakten het feest compleet.

De opbrengst van de benefietwedstrijd komt voor 100 procent ten goede aan de actie Hoop voor Hugo van de Stichting Tot hier en niet verder!, die geld inzamelt om de MS van Hugo te stoppen. De stichting dankt alle basketballers en vrijwilligers die dit mogelijk maakten, voor hun geweldige en vrijblijvende inzet, en alle basketbalfans en -supporters voor hun komst.