Bergenaar gewond bij steekincident in Roosendaal

ROOSENDAAL – Afgelopen nacht is een 21-jarige man uit Bergen op Zoom op de Markt in Roosendaal gestoken. Aan dit incident gingen een ruzie en een vechtpartij tussen verschillende personen vooraf. Het slachtoffer is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens getuigen heeft er omstreeks 05.00 uur een vechtpartij plaatsgevonden tussen een 22-tal personen. Na het steekincident verspreidde de groep zich richting het Emile van Loonpark en richting het spoor. Het slachtoffer bleef gewond achtermen liep loopt vervolgens een nabijgelegen horecagelegenheid binnen, waar hij werd opgevangen door de beveiliging. Vandaar uit is de politie gewaarschuwd en een ambulance geregeld.

De politie is direct een onderzoek begonnen naar de toedracht van deze zaak. Er zijn al enkele getuigen gehoord, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding van een verdachte. Heb je relevante informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via:

  • het algemene telefoonnummer 0900 8844 of via WhatsApp 06 12207006;
  • onderstaand tipformulier;
  • het meldformulier van Meld Misdaad Anoniem of telefonisch via 0800 7000. Je hoeft dan geen gegevens van jezelf te vermelden.

Bron: Politie.nl