Bergenaar Glenn Koolen vraagt: Stem op mij voor Expeditie Robinson

BERGEN OP ZOOM – Stemmen kan nog tot maandag 20 maart, 17.00 uur, en Bergenaar Glenn Koolen hoopt dat heel veel mensen hem aan willen klikken zolang het nog kan. Voor het eerst sinds lange tijd heeft het tv-programma Expeditie Robinson weer plaats voor andere kandidaten dan alleen BN'ers en hij wil heel graag aan die uitdaging mee kunnen doen.

Het programma dat draait om survival skills is een 'realitysoap', aldus Wikipedia, waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. Om in aanmerking te komen daarvoor moet je op zich al heel wat over hebben. Mensen die zichzelf een geschikte kandidaat vinden konden zich aanmelden via de website van het programma. Ze dienden een filmpje in te sturen waarin ze, staande op een paal, vertellen over zichzelf. Ook Glenn heeft zo'n filmpje ingestuurd natuurlijk.

Glenn is fan van het eerste uur en wil mede daarom zo graag een keer meedoen aan het programma. Hij omschrijft zich onder meer als "gezellig, een beetje gestoord maar vooral een doorzetter die nooit opgeeft" en is er van overtuigd een goede kandidaat te zijn voor het avontuurlijke Expeditie Robinson. Om in aanmerking te komen voor het casting weekend, waarin de redactie van het programma bepaalt wie er echt mee mogen, kan hij nog wel wat steun gebruiken. Daarom hoopt hij dat alle Bergenaren op hem willen stemmen. Dat kan op deze webpagina.

Foto: Facebookpagina Glenn Koolen